Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Om 1987 Honda Accord

slutet av 1980 var en bra tid för Honda Accord. Redan en av de importerade mest gynnade bilar i Amerika, var Accord omgjorda 1986, förbättras på en historia av kvalitet och öka redan imponerande köparen entusiasm för bilen. Den 1987 Accord var väsentligen samma som 1986 modell, och modellen skulle inte kan konstrueras på nytt till 1990. 1986 Redesign

tredje generationen Accord debuterade i Japan och Europa 1985 och introducerades på den nordamerikanska marknaden för 1986 års modell. Det innehöll både fram och bak dubbla triangellänkar suspension, och hade exteriör styling påminner om tidigare modeller av Honda Prelude. Den främre-hjulsdrivna Accord fanns tillgänglig som en fyra-dörrars sedan eller en tre-dörrars halvkombi. En tvådörrars version infördes 1988. Den 1987 Accord var utrustad med en 119 kubik-tums, fyrcylindrig motor som producerade
Motor och Powertrain

upp till 110 hästkrafter. Det var tillgängliga med antingen en två-FAT förgasare eller elektronisk bränsleinsprutning. Transmission alternativ ingår en fem-växlad manuell eller en fyra-växlad automatlåda. Bränsleekonomi varierade från 21 mpg i staden till 27 mpg på motorvägen.
Exteriör och interiör

För slutet av 1980, var Accord en snygg och modernt utseende bil. Jämfört med sina boxier föregångare, var den tredje generationen Accord aerodynamisk och elegant, med lutande linjer, kropp stötfångare färg och infällbara strålkastare. Dess inre var blygsam och lättlästa, och dess stora fönster område erbjuds god sikt.
Reception

tredje generationen Accord byggd på Honda rykte som en tillverkare av tillförlitlig, väl utformade bilar. Den 1987 Accord, precis som dess nästan identisk föregångare av föregående års modell, fick beröm av granskare för dess enkelhet i utformning och all-around kvalitet, och 1987 markerade det femte året i rad som överenskommelsen utsågs till Car and Driver lista av de 10 bästa bilarna på året, som av 2011, hade Accord döpts till listan 24 av de föregående 28 åren. Den Accord var populärt med köpare också, säljer mer än någon annan japansk modell i USA mellan 1982 och 1997.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138428.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.