Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Vad är en 2011 Toyota Avalon Z1 paket?

Toyotas Avalon är en full-size sedan syftar till familjer och de förare som söker ett blygsamt lyxig sedanmodell. Den konkurrerar med fullskaliga sedans såsom Buick LaCrosse. För 2011 erbjöd Toyota en rad extra tillbehör paket för basmodellen Avalon, inklusive "Z1" Preferred Premium tillbehörspaket, vilket inkluderade smärre invändiga uppgraderingar och en speciell säkerhetsfunktion. First Aid Kit

Preferred Premium tillbehör Paketet innehåller en första hjälpen-kit som är tänkt att lagras i bilens hytt eller i bagageutrymmet. Satsen finns i ett blixtlås mjuk vinyl väska; målet är svart och tryckt i rött med Toyota-logotypen. Innehållet i kitet ingår huvudsakligen bandage leveranser, med lim bandage, tejp, remsor fjäril, steril gasbinda och en stretch bandage med clips, samt insektsstick kuddar och fuktiga servetter. I satsen ingår även en muslin sele, sax och en nödsituation filt.
Bagagerumsmatta

Z1 paketet outfits Avalon med en matta som skyddar golvet i bagageutrymmet från slitage och skador. Ytan på mattan är tillverkad av slitstark nylon som är resistent mot spill, kemikalier och blekning, och det backas upp med ett halkfritt gummimaterial. Färgen på mattan samordnas med färg på insidan av fordonet, och det är broderad med Avalon logotyp. Z1en paketet
Floor Mats

omfattar invändiga golvmattor för kabinen. Förarplatsen och passagerarsidan mattor är specialdesignade för att passa Avalon och är tillverkade av slitstark nylon mattor. Mattorna på plats genom halkfri gummibaksida och clips behålla, men de kan tas bort för rengöring. Mattorna är färgkoordinerade med bilens interiör, och båda mattorna är broderade med Avalon logotyp.
Glaskross Sensor

Preferred Premium tillbehörspaket lägger ett glas bristningskännare till bilens befintliga säkerhetssystem. GBS använder en känslig mikrofon för att detektera ljud i det specifika frekvensområdet produceras av krossat glas. När GBS detekterar ljudet av krossat glas, aktiverar den bilens säkerhetssystem och avaktiverar bilens tändningssystem. GBS är utformad för att ignorera ljud utanför sin utsedda frekvensområde, teoretiskt förhindra falsklarm, och systemet kan vara beväpnad och avväpnas via bilens keyless inresa fjärrkontrollen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138408.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.