Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1989 Buick LeSabre Fakta

År 1951, skapade General Motors en konceptbil kallad LeSabre. Denna konceptbil presenterade upprörande teknik för tiden, till exempel: en sufflett som stängd när den kände sprang, inbyggda hydrauliska domkrafter och 12-volts elektronik - de flesta 1950-talsbilar elektronik körde på 6-volt. Buick inte släppa LeSabre tills 1959 års modell. Den LeSabre fortsatt produktion fram till 2005, då GM elimineras den från Buick s sortiment. 1989 är ett märkesår för Buick LeSabre, eftersom det innehåller en specialmodell. Utföranden

1989 LeSabre hade fyra huvudsakliga utföranden tillgängliga. Den LeSabre Custom var basen trim nivå. Nästa steg var upp LeSabre Limited, som Buick erbjuds som antingen en två-eller fyrdörrars. Nästa nivå var en specialutgåva LeSabre, kallad T-typ. Detta paket lagt en sport-fjädring, effekter marken och en lägre utväxling för att förbättra accelerationen. Den slutliga trim nivå var LeSabre Estate Wagon, som var en kombi.
Motor och transmission

Buick monterade alla 1989 LeSabres, utom Estate Wagon, med en 3,8-liters V-6 motor som vevas ut 165 hästkrafter och 220 foot-pounds av vridmoment. Buick monterad Wagon LeSabre Estate med en 5,0-liters V-8 motor som producerade endast 140 hästkrafter, men hade 255 foot-pounds av vridmoment för att få sin stora kropp i rörelse. Alla 1989 LeSabres hade en fyrväxlad automatlåda.
Fuel Economy

LeSabre Custom, Limited och T-typ alla hade en rating på 19 mpg i staden och 28 mpg på landsväg. Ju större motor och kropp kombineras för att släppa Wagon LeSabre Estate till endast 17 mpg i staden och 24 mpg på landsväg.
Seating

LeSabre Custom och Limited kunde sittplats upp till sex personer - tre i fronten och tre i baksätet. Den LeSabre Estate Wagon sitter sex personer standard, men kan ta upp till åtta med tillvalet sätet installerat i lastutrymmet. Den T-typ LeSabre satt bara fem personer -. Två fram och tre i den bakre Addera Standard Funktioner
p Alla av 1989 års Buick LeSabres kom standard med en tilt ratt och luftkonditionering. Den LeSabre Estate Wagon och T-typ båda kom standard med lättmetallfälgar, liksom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138405.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.