Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Den MPG för 1998 Saturn SL1

Andra generationen (1996 till 2002) Saturns kom i tre grundläggande varianter: den SL (Sedan Level), SW (Sedan Wagon) och SC (Sport Coupe). Numret "1" i slutet betecknar motor tillgänglig, en enda överliggande kam, 1,9-liters, fyrcylindrig i detta fall. Tvärtemot vad många tror, ​​var Saturn S-klass bilar inte bara re-badged Chevrolets: Deras Z-Body plattform delade nästan inga komponenter med andra bilar i GM: s lineup. Miles per gallon

SL1, SC1 och SW1 använde en enda överliggande kamaxel motor - bas kraftverket för den här modellen. Single-kamaxlar gav 23 mpg i staden och 36 mpg på landsväg när det kombineras med en manuell växellåda, automatisk modeller förlorade två mpg på landsväg. Dual-overhead cam modeller (SL2, SC2 och SW2) såg 23 mpg i staden och 33 mpg på landsväg körning med en manuell växellåda, och 21 mpg i staden och 31 mpg på landsväg med en automatisk växellåda.


Jämförelser

Coupe modeller (SC1 och SC2) fick nästan identiska bränsle körsträcka som sina sedan-motsvarigheter, men ekvivalenta stationsvagnar (SW1 och SW2) förlorade ca två mpg på landsväg. SL: s Honda Civic konkurrent fick tre mpg bättre i staden när den är utrustad med en grundläggande 1,6-liters och manuell växellåda, men en motorväg mpg värre när de är utrustade med VTEC motor. Chevy Cavalier var förmodligen SL största in-house konkurrent som erbjuder något mer makt och utrymme, men bara 20 mpg i staden och 27 mpg på motorvägen kör. Ett Samma år Kia Sephia betygsatt på 21 mpg i staden och 28 mpg på motorvägen kör, och en manuell växellåda Ford Contour kommer netto du 21 mpg i staden och 32 mpg på landsväg.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138402.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.