Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur att kvitta en Volvo Car Alarm

Volvo säkerhetssystem övervakar flera punkter på fordonet för att avge ett larm när någon av de säkerhetsåtgärder knäbyxor inträffar. Volvoägare kan ställa sina bilens larmsystem att reagera mot manipulering genom att aktivera larmet med strömbrytaren på en separat signal enhet. Signalen enhet använder en radiosändning som fluktuerar att förhindra kloning av signalen. För att stänga av alarmet, tryck på panik-knappen på signaleringsanordningen eller härma manipulering vid någon av de provtagningspunkter. Saker du behöver Begagnad Volvo larmsignal enhet
Visa fler instruktioner
1

Ställ in alarmet genom att trycka på "lås"-ikonen på Volvos signalanordning. Tryck på den röda panik-knappen på enheten för att kvitta bilens larmsystem.
2

Försök att öppna huven eller bålen när larmet är inställd på att slå larm säkerhetssystem.

Billiga 3

Koppla bort batteriet. Om huven är redan höjt eller inte utlösa Volvos larm, koppla bort batteriet medan larmet är inställt kommer utlösa larmet.
4

Öppna luckan efter inställning av Volvos larmet. Försök att komma in i fordonet är en källa till oro och ständigt övervakas av bilens säkerhetssystem samtidigt som larmet är inställt.
5

mixtra med tändningen. Försök att starta Volvo eller avveckla tändningen gör att larmet att ljuda.
6

Lyft Volvo baktill eller främre stötfångaren. En Volvo utrustad med lutningssensor detekterar lutning av fordonet och slå larm när det är inställt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138393.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.