Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Pontiac 4 Cylinder bilar tillverkade 1997

Pontiac släppt två olika modeller med fyrcylindriga motorer för 1997 års modell, Sunfire och Grand Am. Sunfire var tillgänglig som en tvådörrars coupe, tvådörrars cabriolet och fyradörrars sedan. The Grand Am kom i fyra olika utföranden, två sedaner och två kupéer. The Grand Am: s motor var något mer kraftfull än Sunfire talet. Grand Am Motor och bränsle

Alla fyra Grand Am utföranden har en 2,4-liters fyrcylindrig motor med 150 hästkrafter vid 5.500 rpm. Motorns vridmoment priserna på 167 foot-pounds per 4.000 rpm och kompressionsförhållandet 9,4-till-1. Den borrning och slaglängd mäter 3.44 inches och 3,98 tum. En femväxlad manuell överväxel växellåda är standard på alla modeller.
Övrigt Grand Am Fakta

1997 Grand Am modellerna alla får 23 mpg i staden och 33 mpg på motorvägen. Alla utföranden säte högst fem passagerare, två fram och tre i ryggen. The Grand Am har en varvräknare för att mäta varvtal. Endast GT coupe och sedan ger lutning styrning. Förare och passagerare krockkuddar är tillgängliga för alla Grand Am versioner. De sedaner har barnsäkert lås, medan kupéer inte. Addera ditt Sunfire Motor och bränsle

Sunfire GT Coupe har en 2,4-liters fyra -cylindrig motor med 150 hästkrafter vid 5.500 rpm. Motorns vridmoment är 167 foot-pounds vid 4.000 rpm och kompressionsförhållandet är 9,4-till-1. Den borrning och slaglängd är 3.44 inches och 3,98 tum. De övriga tre utföranden har en 2,2-liters fyrcylindrig motor med 120 hästkrafter vid 5000 rpm. Motorns vridmoment kommer ut till 140 foot-pounds vid 3.600 rpm. Den kompressionsförhållandet är 9,0-till-1. Den borrning och slaglängd mäter 3,50 inches och 3,46 tum. SE cabriolet levereras som standard med en fyra-växlad automatisk överväxel växellåda, medan alla andra versioner har en femväxlad växellåda manuell överväxel.
Andra Sunfire Fakta

Sunfire också rymmer upp till fem passagerare. Endast SE cabriolet har farthållare, medan alla modeller har en varvräknare. GT Coupe och SE cabriolet är de enda utföranden med tilt styrning. Förare och passagerare krockkuddar är standard för Sunfire. Endast SE sedan har barnsäkerhetsspärr. Den SE cabriolet är den enda modellen med en bakruta defogger. GT Coupe har lättmetallfälgar och alla andra utföranden har stålfälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138384.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.