Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Vad kommer att göra en EVO Powerboard gå fortare?

Förutom hans företags lineupen av motorcyklar, terrängfordon och traditionella skotrar, har sydafrikanska designern Mike Puzey en linje av EVO Powerboard skotrar som har karakteristisk två hastigheter, två- stroke gas-och elektriska motorer. Eftermarknaden delar fungerar som den bästa insatsen för att göra din Powerboard gå fortare. Hastighet-förhöjande komponenter, specifikationer och tillval kan förändras över tiden som Puzey Motor Coporation lineupen av EVO skotrar fortsätter att utvecklas. Snabbaste basmodeller

Börjat med de snabbaste EVO Powerboard modeller som erbjuds av Puzey ger dig en omedelbar ben upp i hastigheten avdelningen. Som av Februari 2012, har Puzey s tvåväxlad gasdrivna EVO 50X en topphastighet på 37 miles per timme. Den EVO 49R, en medelstor singel-speed scooter, tvåa, med en topphastighet på 31 miles per timme.
Hastighet Uppgraderingar

Även installation av en 18 -tand drevet i din EVO Powerboard något kommer att minska din scooter förmåga att klättra kullar, ökar denna komponent din resa toppfart. En 21-tand kedjehjul har en ännu mer dramatisk effekt på både klättring och hastighet. Dessa eftermarknaden delar erbjuder ett prisvärt och lättillgängligt sätt att göra skotern går fortare. För en mer dramatisk ökning, ersätter 13.5mm spjällhuset på en EVO SPX eller 2X modell Powerboard med en 15mm spjällhus ökar spjällhuset s flöde med 33 procent, vilket leder till en ökad acceleration och high-end prestanda.
Addera Allmänt Performance Uppgraderingar

Installera en högpresterande luftfilter kit med en ny choke minskar buller luftintag, eliminerar behovet av luftfilter olja och kan lätt öka hastigheten genom att förbättra luftfiltrering. En eftermarknaden chokespjället installeras mellan skoterns hastighet plattan och motorn hjälper coldblooded Evo motorer öppnar upp och rev.
Underhåll

Oavsett vilken modell skoter eller eftermarknaden delar du lita den, hjälper korrekt underhåll din Powerbaord utgång snabb, smidig prestanda. Varje månad ren tändstift exteriörer, kylflänsarna på cylinderhuvudet och luftfiltret med tvål och vatten-gnugga den med olja om du använder original filtret. Rikta remmen och kedjan så att kedjan har ca 3mm till 5mm fri lek mellan de två kugghjulen, och smörj kedjan med varje användning. Använd alltid gas med ett minsta oktantal av 93 blyfri, och aldrig använda multi-grade olja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120854.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.