Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man tar bort en Piaggio BV 250 gasbehållare

Den Piaggio BV Tourer 250 är en on-road skoter som har en 250cc encylindrig SOHC fyrtaktsmotor, CVT-växellåda, skivbromsar och en 2,6-liters bränsletank. I ett försök att minska utsläppen, har Piaggio BV Tourer 250 en evaporativ utsläpp som utformats för att fånga bränsleångor. Bränslet ånga kapseln behandlar oanvända kolväteångor från bränsletanken och dirigerar rök till motorns insugningsgrenrör under drift. Borttagning av kapseln bränsleångor bara kräver ett par handverktyg för att slutföra. Saker du behöver
kryssmejsel
Liten tång
Marker
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Stäng av skoter och låt motorn svalna.
2

Placera skotern på dess centrum står och öppnar under sadeln facket.
3

Ta bort de fyra skruvarna säkra skyddet, ligger på den nedre delen av förvaringsfacket, med hjälp av en lämplig storlek Phillips-skruvmejsel.
4

Ta bort locket till förvaringsfacket för att exponera den rektangulära ånga kapsel och runt -formad roll-over ventil.
5

Koppla gummistroppen säkra ångan behållaren på sidan av förvaringsfacket. Undersök undersidan av kapseln och märker varje av de två slangar för korrekt identifiering, med hjälp av en markör och maskeringstejp.
6

Lossa klämmorna som fäster varje slang till bränsleångan kapseln. Koppla ur varje slang från kapseln. Ta bort behållaren från förvaringsfacket för att slutföra processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120845.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.