Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man använder en elrullstol

Energialternativ stolar kan erbjuda människor med fysiska begränsningar större självständighet och manövrerbarhet. Innan man börjar på en utomhus resa, se till att ha läst manualen och har övat med hjälp av alla funktioner på elrullstolen erbjuder. Det är särskilt viktigt att ryttaren är bekväm med joysticken för att manövrera elrullstolen. Att lära sig att använda en elrullstol är en process av försök och misstag, men med övning kommer det att bli en andra natur. Saker du behöver
Owners manual
Vägguttag
Visa fler instruktioner
1

Ladda batterierna. Anslut laddaren till laddningsporten på virtuella byta gränssnitt, eller VSI, controller och slå på den. Undersök indikatorlampan på laddaren. Ett fast rött sken indikerar ström till laddaren. Ett fast grönt sken indikerar att laddningen är klar. Stäng av och koppla ur laddaren från hamnen gång komplett.
2

manöver joysticken för att styra hastighet och riktning av elrullstolen. För joysticken åt höger, vänster, framåt och bakåt, och stolen kommer att gå i den riktningen. Öka hastigheten med vilken Stolen rör utlöses av trycket appliceras på joystick-ju hårdare du trycker på joysticken, desto snabbare stolen kommer att gå i den riktningen. Släpp joysticken automatiskt åt bromsarna.
3

Justera höjden på armstöden. Lokalisera inställningsratt på sidan av varje armstöd. Vrida eller dra i reglaget och justera höjden på armstödet. Vrid eller tryck på knappen för att låsa armstödet på plats. Justeringarna är oftast i ett ½-tums steg.
4

Koppla ur drivningen mekanism för att sätta stolen ska framföras manuellt. Frekvensomriktaren /frihjul mekanismen är placerad på baksidan av stolen, under motorn. Vrid spaken medurs för att frigöra drivenheten. En stol i frikoppling är nu en manuell stol, det här alternativet tillåter användare att manövrera sig ur eller kring trånga utrymmen Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120840.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.