Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Instruktioner för Universal Tre LED Battery Charger

Universal tre LED batteriladdare är konstruerade för en no-mätare strategi för avgifter mindre batterier som de som används i skotrar och elektriska rullstolar. I stället för en eller flera mätare på framsidan av laddaren indikerar laddningsnivå i batteriet, berättar en serie av tre lampor du om laddningen. Från det ögonblick du ansluter enheten och anslut kablarna, de röda, gula och gröna indikatorlampor förändras under varje laddning fas. Dessa förändrade lampor gör laddaren mer användarvänlig så att någon obekant med batteriladdare vet exakt när batteriet är klar för användning. Saker du behöver
värmetåligt underlag
Liten bilbatteriet
Visa fler instruktioner
1

Anslut batteriladdaren till ett vanligt jordat 120-volts eluttag . Placera laddaren och batteriet på en värmetålig yta för att undvika skador vid antingen överhettas.
2

Anslut kabeln från batteriladdaren till laddning uttaget på den lilla bilbatteriet.

Billiga 3

Vrid på batteriladdaren och vänta på att cykla genom prekvalificering skede. Under detta skede kommer den gula lysdioden som laddaren kör en serie tester på batteriet för att avgöra om batteriet är både säker att ladda och behöver en laddning. Om testerna misslyckas, slutar den gula lampan blinka och endast den röda lysdioden lyser. Efter att ha passerat testerna, är den gula lysdioden på kontinuerligt.
4

Vänta på batteriladdaren att ladda batteriet helt med 8 ampere. Den gula lysdioden kommer att stanna på under denna ständiga ström och spänning laddningstillstånd. Laddningstiden varierar beroende på batteriets kapacitet och utgångsavgift.
5

Kontrollera laddaren varje timme eller så för att avgöra när laddningen är klar, LED som indikeras av en grön. Bryt strömmen och ta sedan bort kablarna från batteriet för att slutföra laddningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120839.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.