Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur du tar din Moped Test

Vissa delstater i USA inte kräver att du skaffa en licens att driva en 50cc moped, men i stället för att bara passera ett test som syftar till att se över dina färdigheter cykel körning och kunskap. Testet i sig kan vara svårt, särskilt om du inte är helt bekant med din statens motorcykel lagar. Det är viktigt att studera innan mopeden examen och att få alla nödvändiga ID-informationen med dig när du tar provet. Instruktioner
1

reda på vad statlig myndighet är ansvarig för moped regler. Till exempel, i Michigan är statssekreteraren kontor och i Virginia är det Department of Motor Vehicles.
2

Besök din statliga webbplats för att ta reda på om din moped regler och förordningar. De skiljer sig från stat till stat. Vissa stater, som Michigan och Indiana, tillåta moped vid 15 års ålder och Illinois, Connecticut, och Colorado alla kräver ett motorcykelkörkort för laglig moped ridning.
3

Besök en lokalavdelning av din statens motorfordon kontor för att hitta några moped uppgifter att studera om du måste ta ett test. Få varje broschyr de erbjuder omfattar moped operativa regler och lagar gatan. Det skulle också vara en bra idé att läsa över någon allmän körsäkerhet häfte som ditt tillstånd erbjuder ifall mopeden testet innefattar ett sunt förnuft driver frågan.
4

Gå till motorfordon kontoret för att ta testet minst två timmar innan den stängs. Du kanske har vänta med att ta testet, vilket i sig skulle ta minst en halvtimme. Ta några pennor med dig.
5

Håll fokus på test och avstå från att bli distraherad av andra besökare.
6

Följ anvisad förfarandena för svarvning i ditt test . I Michigan, till exempel, kommer agenten korrigera det framför dig, och om du får en 80% på testet eller högre, har du gått, och du kan få en moped körkort.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120835.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.