Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Sym Joyride Specifikationer

The Joyride /RV är en lätt kryssare tillverkad av Sanyang Industry Company, Ltd Joyride finns i två kategorier för att inkludera Joyride /RV 125 och Joyride /RV 200. Denna Cruiser är utrustad med ett brett och utökad plats för förarkomfort. Det plana golvet panel erbjuder extra utrymme för personliga saker. Säkerhetsfunktioner

Joyride EVO konstruerad av Sym är en cruiser som har dubbla strålkastare som fungerar i både helljus och låga inställningar beam för körsäkerheten i alla ljusförhållanden. Den digitala displayen tänds för att vara lätt att läsa av konsumenter i både dag och natt situationer körning. Denna display ger föraren information om bränslenivå, motortemperatur, körsträcka, tid på dagen, hastighet, varv per minut och avläsningar varvräknare.
Bekvämlighet funktioner

Sanyang Joyride är utformad med en automatisk tanklocket som är ansluten till kryssaren. Locket kan tas manuellt svängas ur vägen under fyllning. Denna design presenterar förhindrar felplacerade mössor och eventuella relaterade störningar. En automatisk bakre steget är placerad på baksidan av enheten. Detta steg kan förlängas för bekvämligheten av ett andra passagerare. Den stora under sadeln lagringsutrymme kan lagra en hjälm.
Specifikationer

Sym Joyride är en 4-takts, fyra ventiler, singel -cylindrig cruiser. Den Joyride 125 EVO har en cylindervolym på 124,5 cc, medan Joyride 200i EVO är 171,2 cc. Det flytande kylsystemet kompletteras med en förgasare /EFI tändsystem och en kontinuerligt variabel transmission. Emissionen Systemet är byggt för euro 3 normer. Den främre hjulupphängningen är en gaffel konstruktion, medan den bakre upphängningen är byggd som en enhet sving.
Dimensioner

dimensioner både Joyride 125 EVO och 200i EVO är desamma. Kryssaren är 2010 mm lång, 750 mm bred och 1250 mm höjd. Hjulbasen är uppmätt till 1.440 mm. Torrvikt båda enheterna är 155 kg och kryssaren rymmer upp till 7,5 liter bränsle. Den främre däck beräknas för 110/90-13, medan den bakre däcket har en effekt på 130/70-12. De främre och bakre bromsen använder en 273mm och 220mm skiva resp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120832.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.