Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Teknisk information för en Cushman Scooter Motor

Cushman Motor Works in motorn verksamheten år 1901. Cushman Scooters har konstruerats och tillverkats i Lincoln, Nebraska, mellan 1936 och 1965. Som av mars 2011, är Cushman ägs av Ransomes PLC. Motorer

Cushman skotrar har använt flera olika typer av motorer under åren. Dessa inkluderar den Cub, Husky, Super Husky, Eagle, Silver Eagle och Super Eagle. Örnen är den vanligaste typen av motor som används i Cushman skotrar.
Hästkrafter

Hästkrafter varierar beroende på vilken typ av motor. Eagle motorer är vanligtvis en effekt på 5 hästkrafter.
Tändstift
pluggar

Spark som har använts i Cushman scooter motorer inkluderar Champion # 7 och Champion 6M. Ett lämpligt substitut för någon av dessa tändstift är Champion D-16, som också är lämplig för alla senare typer av Cushman motor med undantag av dem som har ett koniskt säte.
Bränsle

Alla Cushman motorer anses vara låg kompression motorer. De kommer att löpa smidigt på 87-oktanig bensin. Många Cushman skoter ägare ibland inte köra sina skotrar under längre tidsperioder. Detta leder till användning av kvalitet bensin som är mycket stabil, sedan lämnar dålig kvalitet eller instabila bensin i en Cushman skoter tank under en längre tid kan göra att det blir mörkt och luktar unken. Använda gammal bensin i din Cushman skoter kan orsaka prestandaproblem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120831.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.