Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man tar bort oljetanken Från en moped

Mopeder avrinning en blandning av gas och olja. De två petroleumprodukter både gå in i samma behållare, bensintanken. Ta bort bensintanken på din moped är inte en svår process, men du ska veta lite om hur din moped körs, vara i besittning av några enkla verktyg och har en timme att ägna åt din älskade cykel. Om du känner dig osäker att arbeta på din moped, överväga att ta den till en verkstad för att få mekaniken gör arbetet där för dig. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Hitta din mopedens bensintank. De flesta tankar är under styret, på ramen av mopeden. Det enklaste sättet att hitta tanken är att leta efter gas cap.
2

bort tanken med din nyckel. Tanken hålls på ramen med hjälp av två skruvar som kan tas bort med en skiftnyckel. Skruva dem och lägg dem i en plastpåse så att du inte tappar dem.
3

bort plasten linje bränsleflödet, går från tanken till förgasaren. Detta är en kort linje som styr bränsleflödet från tanken till förgasaren. Ta detta med hjälp av en skruvmejsel, eller bara dina händer. Det borde dra rätt av petcock på tanken.
4

Dra försiktigt upp på bensintanken för att ta bort den helt från ramen. Om mopeden är gamla, kan det finnas rost som håller tanken på plats, i detta fall, skulle du helt enkelt chip rosten från ramen
5

Omvänd stegen ovan för att sätta din bensintank tillbaka. på din moped.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120827.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.