Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Lägga till LED-lampor till en elektrisk skoter XB-500

En elektrisk skoter XB-500-modellen är ett roligt och effektivt sätt att komma runt livliga stadens gator. Deras utmärkt bränsleekonomi och manövrerbarhet leda många stadsbor att förlita sig på skotrar som främsta färdmedel. Men om du ska köra på natten är det viktigt att ha tillräckligt ljus på din scooter. LED-strålkastare lyser ofta vägen mer än lager strålkastare, och även låta andra förare att se dig bättre. Saker du behöver
Skruvmejselsats LED-ljus kit
Visa fler instruktioner
1

Leta plast strålkastare beskyddare täcker framsidan av XB-500 scooter. Det kommer att finnas en rad skruvar runt omkretsen av strålkastaren.
2

Ta bort skruvarna strålkastare Protector med en Phillips-skruvmejsel. Placera de borttagna skruvarna någonstans säkert, eftersom de är små och lätt förlorad. Addera 3

Pop skyddet ur sin plast ankare och ställ den åt sidan. Läs i strålkastaren montering och ta bort den gamla glödlampan. Vrid den ett kvarts varv åt höger och dra den rakt ut.
4

in en LED-lampa. Dessa reservlampor är utformade för att passa i en traditionell sockel. Bara vrid den åt höger för att låsa den på plats.
5

Byt plast strålkastare beskyddare och säkra med skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120825.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.