Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur slopa restriktionerna en elektrisk skoter

Innan du slopa restriktionerna din elektrisk skoter, bör du veta att denna ändring kommer att göra garantin ogiltig. Derestricting din scooter är en process i två delar. Den första delen handlar om att avaktivera kondensatorurladdningstyp tändning (CDI) enhet. CIU-enheten begränsar elektroniskt motorn når full effekt. Du måste ta bort en tråd som skickar information om hastigheten på bakhjulet till CDI enheten. När du tar bort den här tråden, har du en skoter som fungerar på full gas. Den andra delen av den derestriction processen tillåter mer bränsle för att få till motorn. Det är mer komplicerat eftersom det innebär att lyfta en nål för att ge mer bränsle i förgasaren. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Tänger
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den rosa tråd på kroppen panelen - finns på den högra sidan av scooter - och följ den till batterifacket. Koppla den rosa kabeln från CDI kontakten.
2

Täck slutet av den rosa kabeln med eltejp.
3

Lyft skoterns sätet för att exponera en täcka i botten på förvaringsfacket. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna som fäster locket till botten av facket.
4

bort gummitätningen och den gula skivan fäst vid den. Dessa bitar passar tätt runt ett rör. Lyft försiktigt dessa bitar bort från röret.
5

Undersök de bitar som vila mellan gummitätningen och gul skiva. Du bör se en fjäder, en vit plastplugg och en metall nål med två brickor. En bricka är lös, dra försiktigt den lösa brickan av nålen. Använd tång för att ta bort den andra brickan, som vilar på den övre spåret på nålen.
6

Ersätt den andra brickan på nålen. Skjut brickan ned till mitten spåret av nålen. Använd tång för att göra jobbet enklare, men vara noga med att inte böja nålen.
7

Byt ut den svarta gummitätningen och se den lilla klacken är uppradade med urtaget i förgasaren toppen.

8

Skjut den lösa brickan på nålen. Stick in nålen i hålet i röret.
9

Sätt i vit plast pluggen i röret, sedan in fjädern i röret för att slutföra processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120820.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.