Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Effekt Skotrar för barn

Skotrar tillhandahåller transporter för vuxna och barn. Med hjälp av en motoriserad motor, makt skotrar använder antingen en elektrisk eller en gas-baserad motor för att transportera föraren. Skotrar varierar i pris, men var och en är utformad för en uppsättning åldersgrupp. E100 Razor

kan nå 10 mph, är Razor E100 utformade för barn i åldrarna åtta år och uppåt. Även dess ram och däck är anpassade för ett barns längd och vikt, vilket möjliggör en maximal viktgräns på 120 kg. Bortsett från sin ram och däck ger E100 40 minuters kontinuerlig ridning innan en laddning behövs, och det är byggt med en tyst kedja-motorn för att förhindra högt motorljud vid ridning. E100 finns i både rosa och rött. Addera Go-Ped GSR Sport

Designad för barn som gillar fart, ger GSR-Sport hastigheter på upp till 20 mph. Byggd med en kromad ram och tunga axel ger GSR-Sport stark ram för både barn och vuxna, som ger en maximal vikt på 400 kg. Dessutom är det GSR-Sport byggd med en Go-Peds fällbara funktionen tillåter barn att vika skoter för förvaring. Den gasdrivna GSR-Sport får uppskattningsvis 100 mpg.
X-Treme X-600

X-Treme X-600 låter ryttare att sitta när de rider. Kan nå 23 mph, har X-Treme X-600, vilket gör att du kan resa 10 miles innan laddning behövs, en maximal vikt kapacitet på 330 kg. X-600 möjliggör även för sits och styre justeringar låta ditt barn att justera vid behov. Liksom E100, använder X-600 en kedjedriven motor för att ge en ganska ride.
Razor E300S

Designad för barn mellan 13 och upp, E300S ger mer kraft och fart än E100. Kan nå hastigheter på upp till 15 km /h, kommer E300S med en löstagbar sits, låta ryttare att sitta eller stå. Precis som E100, använder E300S en kedjedriven motor för att ge en helt och miljövänlig motor. De E300S levereras med en twist-grip acceleration kontroll och ett fällbart handtag för förvaring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120818.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.