Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man gör en Razor E100 Electric Scooter Faster

The Razor E100 är en elektrisk skoter som lämpar sig för barn och unga vuxna. Medan E100 är en relativt låg-underhåll fordon, måste du hålla den i toppform om du vill få toppfart. Genom att observera några enkla ridning regler och underhålla din rakkniv, kan du undvika nedgångar i hastighet, och hålla din scooter rör sig snabbt. Saker du behöver
Luftpump
stjärnskruvmejsel
Kedjesmörjmedel
E100 laddare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera lufttrycket i framdäcket. Även en ny, out-of-the-box E100 kommer förmodligen ha förlorat en del luft under transporten. Om lufttrycket är lågt, använd din luftpump för att blåsa upp däcket.
2

Stäng av scootern. Ta en titt på bromsbelägg, vilka är till endera sidan av hjulet. Om bromsbeläggen inte är ordentligt justerade, kan de skrapar mot däcket, både sänkt hastighet och i förtid utslitna bromsbelägg. För att justera bromsbeläggen, skruva fastsättningsmuttern på höger sida av däcket, och höja eller sänka bromsbeläggen tills de är korrekt justerade. Drag fast muttern.
3

Ta bort de två skruvarna som håller kedjeskyddet på plats. Kedjeskyddet kan hittas på höger sida av din E100, nära bakhjulet. Din scooter ska fortfarande vara avstängd. Applicera en kedjesmörjmedel till kedjan. Byt ut kedjeskyddet och skruva tillbaka den på plats. Detta kommer att hjälpa kedjan att fungera smidigare och effektivare.
4

Välj en plan, hård, torr yta när man rider din Razor E100. Ytor som grus, gräs, sand och smuts är inte perfekt, och kommer att sakta ner dig. Om du kan, hålla E100 på ytor som betong.
5

Håll scooter ljus. E100 har en viktgräns på 120 pounds, och bör endast köras av en person åt gången. För mycket vikt kommer att sakta ner din ridning. Försök också att hålla vikten balanseras längs mittlinjen på skotern.
6

Ladda din skoter upp till full kapacitet. När du först får din E100, måste du ladda den i upp till 18 timmar. Efter det, kan en full uppladdning tar upp till 12 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120809.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.