Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man justerar Scooter Yourself

Skotrar kommit lager ut ur fabriken med restriktioner på dem. De flesta stater tillåter skotrar eller mopeder att resa inte snabbare än 30 km /h, och det är därför scooter företag placera dessa restriktioner på deras produkt. Om du har cruising runt staden och har märkt att du inte kan hänga med trafik, kan det vara dags att göra lite skoter justering. Du kan ta bort dessa restriktioner, och uppgradera din scooter motor för att ge bättre acceleration, toppfart och prestanda. Saker du behöver
skruvmejsel
Tidningar
Förgasare jet set
mutterdragare
Bågfil
Vice eller andra små fastklämningsanordning
Liquid svets epoxy
Visa mer Instruktioner
Uppgradering av Förgasare Jet
en

Lokalisera förgasaren, som är en liten metallåda som styr bränsleflödet till motorn. Avlägsna förgasaren genom att skruva av slangklämman som ansluter den till motorn. Ta förgasaren ur skotern, och ställ den på dina tidningar.
2

Strip förgasaren ner till ren metall. Ta överdel säkra gasen från förgasaren genom att ta bort skruvarna som håller den nere. Den gasspjället församling kommer då dyka upp på förgasaren.
3

Lokalisera den lilla guldfärgade skruv, vanligtvis placeras på insidan av förgasaren. Detta är känt som förgasaren jet, och den styr bränsleflödet till motorn. Skruva denna jet, och när du har hittat sin storlek, välj en större storlek jet från din förgasare jet set och placera den i samma hål. Experimentera med olika storlekar på munstycken för att uppnå maximal scooter prestanda.
4

tillbaka gasreglaget församling, och installera om förgasaren i skotern. Addera Ta bort Exhaust Begränsning

5

bort ljuddämparen lock av skotern, avslöjar det inre avgaser. Du kan behöva använda nycklar eller skruvmejslar för att ta bort skyddet över ljuddämparen, beroende på din scooter modell.
6

Lokalisera den lilla avgasröret viker av huvudledningen själv. Detta kallas strypningen röret, och det begränsar luftflöde ur motorn, minskar prestanda.
7

Kapa strypningen röret utanför huvudavloppskanal med ditt bågfil, och kasta.

8

Kläm hålet där strypningen rör som används för att med hjälp av en last, eller annan typ av krympanordningen. Applicera flytande svets epoxi till crimp att säkerställa en nästan lufttät förslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120806.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.