Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur Tjänsten skotrar

Medicare erkänner skotrar som varaktig medicinsk utrustning. Så länge som din läkare har ordinerat enheten och avslutade ett certifikat är medicinskt nödvändig, bör din scooter täckas under Medicare del B. Medicare Part B hjälper ägarna med kostnaderna för att reparera varaktig medicinsk utrustning. Om du är berättigad till Medicare Part B, bör du kontrollera den befintliga garantin på skotern, tillverkaren kan täcka delar. Naturligtvis inte alla reparationer kräver professionell hjälp, du kan felsöka att identifiera och lösa mindre problem som hindrar utförandet av anordningen. Om du inte kan reparera enheten, eller skadan utgör en säkerhetsrisk, kontakta en kvalificerad tekniker för service. Saker du behöver
ren trasa
Batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

regelbundet underhålla enheten. Använd en ren trasa för att avlägsna skräp från enhetens drivaxlarna. Undersök pluggar och avlägsna uppbyggd från motorkontaktdonet, elmanövrerad stol kontakt och batteri kontakt.
2

Bevara livslängden på batteriet och laddaren. Ladda endast enheten inomhus, regn kan skada batteriet. Lämna aldrig laddaren ansluten till laddaren porten om du inte använder laddaren, varnar Shoprider, en tillverkare av skotrar.
3

Byt ett batteri som inte kommer att hålla laddningen . Ett år är den genomsnittliga livslängden för ett batteri, konstaterar Pride Mobility.
4

Kontakta en kvalificerad tekniker att serva en inoperabel enhet. Om skadan påverkar säkerheten av skotern, kontakta tillverkaren av enheten för samråd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120799.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.