Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur öka hastigheten på en Puch Moped

Puch mopeder var det populärt transportmedel i hela Europa under 1970 och 1980. Även om du inte ser dem mycket längre, är de fortfarande till salu, det bara tar några försök att hitta en. Om du äger en Puch moped och vill att extra "push" för att komma runt på gatorna, hänga med trafiken, och äntligen få gå på att 40 mph väg, måste du uppgradera din Puch motor. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Tändstift
Förgasare renare
Förgasare jet set
Wrench
Saw
Vice
Visa fler instruktioner

1

bort luftfiltret på din moped genom att skruva loss de två skruvarna som håller på plastlådan ansluten till förgasaren på din Puch. Detta kommer att öka luftflödet till motorn, vilket resulterar i en rikare blandning i motorn, vilket ger motorn bättre acceleration.
2

Byt ut tändstiftet med en ny. Även om du har en nyare tändstift, gör detta 5 $ uppgraderingen kommer alltid att öka prestanda, såsom tändstift sällan rengörs helt, vilket resulterar i motorns prestanda förlust.
3

bort förgasaren, och skruva de bästa skruvarna på gasreglaget mekanismen inne i förgasaren. När dessa skruvar tas bort, kommer gasvajern pop av förgasaren, lämna det tomt. Blötlägg förgasaren i carb rengöringsvätska och låt det lufttorka. Ge det några hårda smällar får smuts ur förgasaren när den torkas.
4

Lokalisera den lilla, gyllene skruv med ett hål i mitten av den i förgasaren. Det är oftast belägen intill gasvajern inuti carb. Ersätt denna skruv med en större en från din jet set. Experimentera med olika stora skruvar förgasaren jet för att få mer bränsle till motorn.
5

Ta bort ljuddämparen röret med hjälp av din nyckel, och lokalisera den lilla röret som sträcker sig utanför den smala avgasröret. Denna smala röret fungerar som en strypning, skär bort det med din såg, och crimp hålet med hjälp av vice. Byt ut ljuddämparen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120795.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.