Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Teknisk hjälp för Pace Saver Excel skotrar

Pace Saver är en amerikansk tillverkare av mobila produkter. Den Pace Saver Excel, en modell som tillverkats under 1990-talet, upphörde 1998. Ägare av Excel skotrar bör vara medveten om att Pace Saver inte sälja delar direkt till konsumenter, dock kan företaget hjälpa konsumenterna hitta återförsäljare för reservdelar och reparationer. Överväganden

ägare kan välja att felsöka sina skotrar innan du kontaktar Pace Saver för hjälp. Vanliga problem med enkla lösningar inkluderar lösa anslutningar, förbrukade batterier och trasiga säkringar. Se till att det finns en korrekt anslutning mellan alla kablar och kontakter. Använd amperemetern, som ligger på skoter, för att avgöra om batteriet behöver bytas. Anslut en säkring till ledningarna i en multimeter. Om säkringen inte leder elektricitet, måste du ersätta den med en ny säkring.
Varning

Pace Saver varnar ägarna inte att ladda eller beröring batterier i närvaro av fukt, såsom regn eller snö, för att undvika en elektrisk stöt. Företaget råder ägare att koppla bort batterierna i sina skotrar innan du utför underhåll. Rök aldrig samtidigt manipulering av batteriet, som blybatterier genererar gaser som kan vara explosiva.
Solution

Pace Saver uppmuntrar ägare till sina produkter för att kontakta bolaget för bruksanvisningar och reparationer. För att hjälpa dig, kräver Pace Saver serienumren för din enhet. Bolaget kan inte tillhandahålla teknisk hjälp för din enhet utan denna information.
Potential

LED diagnostiska koder kan hjälpa användarna att identifiera problem med sina skotrar. En ägare måste lösa problem som indikeras av enhetens lysdiod blinkar display.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120794.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.