Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur Testa styrenheten för en elektrisk skoter

Som ägare av en elektrisk skoter, kan du använda status-LED display på styrmodulen för att felsöka och identifiera problem som kräver din uppmärksamhet. I händelse av ett problem, visas status-LED en serie diagnostiska blinkkoder. Ägare som vill testa styrenheten för potentiella problem måste förstå innebörden av varje flash-kod. Skotern förblir obrukbar tills ägaren löser problemet anges med varje blinkning kod, vänder de nyckeln till "On" läge innan du börjar felsökningen. Instruktioner
1

Observera en blixt på LED-display. En enda blixt varnar för att batteriets spänning är för låg för att driva skotern. Ladda batterierna för att lösa problemet.
2

Beakta två blinkar på kontrollpanelen, som varnar för en frånkopplad motor. Dra åt lösa anslutningar till motorn.
3

Beakta en serie av sex blinkningar, vilket tyder på att skotern inte kan arbeta på grund av att laddaren är ansluten till den. Ta bort laddaren från skotern för att lösa problemet.
4

Beakta en serie av nio blixtar, som varnar att anordningen kvar i frikoppling. För att lösa problemet, vrid nyckeln till "Av" och tryck sedan frihjul spaken till "Drive"-läge. Vrid nyckeln till "ON" för att starta scootern.
5

Beakta en serie av 10 blinkar på styrenheten. Tio blinkningar indikerar hög batterispänning. Slå på skotern för att tömma batterierna till en tillräcklig nivå.
6

Lösa vanliga problem som inte anges av styrenheten. Undersök batterierna att se till att batteriet selar är anslutna till batteripolerna. Ladda batterierna genom att vrida nyckeln till läge "ON", sedan "Reset"-knappen på huvudströmbrytaren. Om enheten fortfarande inte fungerar eller att batterierna inte kommer att hålla en laddning, granska den säkring som finns på den nedre delen av rorkulten konsolen. Byt ut en trasig säkring med en ny 3-amp säkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120791.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.