Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur får man mer fart ur din Gas Scooter

En gasdriven motor scooter är en mycket enkel och bränslesnåla fordon. Nackdelen är dock att du inte kommer att få så mycket fart som du gör med ett annat fordon, många skotrar topp vid ca 50 mph. Vidta åtgärder för att förbättra din scooter motor prestanda och få mer fart. Vissa av dessa åtgärder kan behöva hjälp, beroende på mekanisk expertis. Instruktioner
1

Lägg ett oktan booster till bensinen när du tankar. Detta ämne, som säljs på bildelar butiker i flaskor av ca 8 oz. till 10 oz., går direkt i påfyllningsröret.
2

Använd en högre oljekvalitet motor i skotern, som en högpresterande syntetisk olja. Slå inte tillbaka till vanlig olja om du börjar använda syntetiska.
3

Köp och anslut en vindruta till framsidan av skoter som minskar luftmotståndet vid körning. Följ alla anvisningar som följer med vindrutan när du installerar det.
4

Installera en högpresterande luftfilter på din nästa filter eller oljebyte, vilket gör att mer luft i motorn samtidigt filtrera bort föroreningar. Det bränsle /luftblandningen är vad ger prestanda.
5

Byt ut ljuddämparen, eller det fullständiga avgassystemet, med en mer högpresterande modell. Detta sannolikt kräver tjänster av en skoter eller motorcykel mekaniker, men bör resultera i frånluften kommer ut snabbare.
6

Installera en större motor på skotern. Detta kräver definitivt en expert hjälp, samråda med den här personen i förväg för att säkerställa att din skoter kan hantera en större motor Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120789.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.