Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Information om Aprilia SR 50 Racing Moped Replica

Baserat i den venetianska staden Noale, producerar italienska tillverkaren Aprilia en linje av prisbelönta motorcyklar och skotrar. Aprilia samman med Italiens Piaggio Group 2004, och, som av 2010, erbjuder motorcyklar varierar i storlek från 50 till 1000 cc. Den aggressivt stylad SR 50 Replica - den föredragna skoter för Aprilia Racing Team, enligt tillverkaren - skapade kategorin "Sport scooter." Funktioner

SR 50 innehåller tekniska komponenter som normalt återfinns på supersport racing motorcyklar. Inspirerad av Aprilia egen RSV 1000 R, var Replica första skoter för att presentera 13-tums hjul. Andra nyheter är den första vätskekylda skoter motor med direktinsprutning, och branschens första dubbel skivbromssystem. Ett billigare, förenklad version av R Factory, har Replica ingen transponder och har en annan motor med analog-digitala instrument.
Motor

förgasare-fed, encylindriga, tvåtaktsmotor befogenheter för 2011 Replica skoter. (Som jämförelse innehåller R Factory en bränsleinsprutning Purejet motorn.) 49 cc Replica s motor förskjuter och har en 12,1-till-1 kompressionsförhållande. En automatisk växellåda och kondensatorurladdningstyp tändning (CDI) är standard.
Chassis

Replica skotrar dela en hög draghållfasthet ram stålrör med R Factory. Den enda-vaggan ram möjliggör större-än-genomsnittet framhjulet återkoppling på grund av högre hjulbelastning. Single 7.5-tum fram och bak skivbromsar, lättmetallfälgar och lågprofildäck ger säkert grepp och hantering. Baktill, fungerar motorenheten som swing arm och ger 2.75 inches av fjädringsvägen.
Mått och Kapacitet

Replica är 72.3 inches lång och 27.8 inches bred, med en total höjd på 44,1 inches. Sitthöjd är 32.3 inches på lägsta justerbar inställning. Den Replica väger 438.7 pounds och har en 50,8-tums hjulbas och ett bränsle kapacitet är 1,85 liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120788.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.