Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man installerar ett 12V Plugg på en 2007 Honda Silver Wing

En Honda Silver Wing är en 600 cc skoter. Liksom de flesta motorcyklar och skotrar, innehåller 2007 Silver Wing inte en extern ström port. Eftersom många människor som rider mopeder också använda laddningsbara MP3-spelare, mobiltelefoner och liknande, är det ofta bra att ha en effekt port tillgänglig att ladda dessa enheter. Lyckligtvis kan en bil-stil eluttag kopplas direkt till batteriet för att låta små elektronik att ladda med skoterns elsystem. Saker du behöver
Honda Silver Wing
nyckeln till Silver Wing är bagageutrymmet
Skruvmejsel
Elektriska tänger
Röd elektrisk tråd (16 AWG eller tunnare) katalog Svart elektrisk tråd (16 AWG eller tunnare) Sida 2 Crimp-stil flatstift Sida 2 Skarvhylsa terminaler
Automotive 12V eluttag
Drill
Visa fler instruktioner
1

Lås upp och öppna bagageutrymmet under sätet. Öppna batteriluckan, och borra ett hål (stort nog för två kablar sida vid sida) genom mitten av locket.
2

Klipp en fyra-tums bit svart tråd, och en fyra -tums bit röd tråd. Strip en halv tum av isoleringen från den ena änden av den svarta och den ena änden av den röda kabeln. Placera en spade terminal över de avskalade ändarna av de svarta och röda trådar, och crimp terminalerna till respektive ledningar.
3

Kör de lösa ändarna av de röda och svarta kablarna genom hålet i batteriluckan, med spade terminal slutar batteriets sidan av kåpan.
4

Lossa positiva skruven batteripolen. Placera spade terminal kopplad till den röda kabeln mellan skruvhuvudet och batterikabeln. Dra åt skruven som håller spade terminal tätt till batterikabeln.
5

Lossa den negativa skruven batteripolen. Placera spade terminal kopplad till den svarta ledningen mellan skruvhuvudet och den negativa batterikabeln. Dra åt skruven som håller spade terminal tätt till batterikabeln. Stäng batteriluckan.
6

Placera 12V kontakten positiva kabeln i botten av mitt hjulspår på första Skarvhylsa. Placera den fria änden av den röda kabeln som kommer från batterifacket i sidan hålet på Skarvhylsa, och crimp kontakten så att den ansluter trådarna elektriskt.
7

Placera 12V kontakten negativa tråd i botten av centrum hjulspår på första Skarvhylsa. Placera den fria änden av den svarta kabeln som kommer från batterifacket i sidan hålet på Skarvhylsa, och crimp kontakten för att göra den elektriska anslutningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120787.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.