Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur felsöker jag en elektronisk elrullstol?

Flera saker kan påverka resultatet för din elektroniska elrullstol, inklusive fukt och elektromagnetiska störningar. Om du stöter på ett problem med din rullstol, måste du felsöka för att hitta en lösning på problemet. Kontrollera om det finns fukt

Fukt, inklusive regn, snö och kondens kan hota de elektriska komponenterna i en elektronisk elrullstol. Kontrollera rullstolen efter tecken på vattenskador. Använd en handduk för att torka en våt batteri och styrbox. Flytta rullstolen inomhus och låt det torka. Ladda inte eller använda enheten under 24 timmar.
Kontrollera Axlar

axlar din rullstol är belägna i drivhjulet församling. Trög sväng prestanda är ofta orsakas av skräp i axlarna. Ta bort smuts och skräp från axlarna för att förbättra prestandan på din rullstol.
Undersök Batteriladdare

Ett fast rött sken för ström för off- ombord batteriladdare. Ett blinkande rött ljus visar ett strömavbrott. Tryck på "Reset"-knappen, som sitter på huvudströmbrytaren, för att återställa strömmen till laddaren.
Undvika exponering för elektromagnetisk energi

EMI kan ge en elektronisk rullstolen att gå på egen hand eller släpper det bromsar. Ägarna bör inte använda medborgarnas band, eller CB, radioapparater eller mobiltelefoner samtidigt driva sina rullstolar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120785.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.