Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man reparerar en elrullstol

Din elrullstol är klassificerad som "varaktig medicinsk utrustning," enligt Medicare. Eftersom din elrullstol betraktas som en medicinsk nödvändighet, kan Medicare bidra till att täcka kostnaderna för alla reparationer till din enhet (se Resurser). Dock kan en ägare vill felsöka och lösa mindre problem innan schemaläggning en reparation eller utbyte av sin elrullstol. Instruktioner
1

Lösa ett felkopplingar av batteriet. Din elrullstol batteri ska kopplas enligt följande: röd till plus (+) och svart till negativ (-)
2

Lösa ett avbrott i ström till batteriladdaren.. Kontrollera lampan på laddaren. Ett fast rött sken indikerar full effekt till laddaren. En svag eller blinkande rött ljus visar ett strömavbrott. Tryck på "Reset"-knappen för att återställa strömmen till laddaren.
3

Kontrollera drivaxlarna för smuts och skräp. Använd en ren trasa för att avlägsna smuts och skräp från axlarna. Smutsiga eller blockeras axlar kan hindra utförandet av din elrullstol.
4

Återställ automatsäkringen att återställa strömmen till ett obrukbart elrullstol. Tryck på "Reset"-knappen, som sitter på batteriet, för att återställa strömmen till enheten.
5

Kontrollera om en lös koppling mellan pluggar och kontakter. Använd en ren trasa för att avlägsna skräp från alla pluggar, åt alla lösa anslutningar hand

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120784.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.