Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Felsökning av en Jazzy Scooter

Flera saker kan påverka resultatet för din Jazzy scooter, inklusive vård och villkoret för enheten, liksom elektromagnetisk interferens (EMI). Om du har problem med din Jazzy scooter, använd ett fåtal felsökning tekniker för att identifiera problemet och reparera enheten. Eftersom din scooter betraktas som en medicinsk enhet, kan reparationer som täcks av den befintliga garantin eller ditt försäkringsbolag. Kontakta den ursprungliga leverantören av din scooter att ha en servicetekniker inspektera och reparera om det behövs. Instruktioner
1

Använd endast en tillverkare-godkänd laddare för att ladda batteriet på din rörlighet skoter. Om batteriet i din Jazzy scooter inte kommer att hålla en laddning, undersöka de två indikatorlampor på off-board batteriladdare. En blinkande grön lampa visar att batteriet laddas, ett fast rött sken indikerar att det finns tillräckligt med ström till laddaren. En svag eller blinkande rött sken indikerar ett avbrott vid makten. Tryck på "Reset"-knappen för att lösa ett avbrott vid makten. När batteriet är fulladdat, vilket indikeras av ett fast grönt ljus, dra ur off-board laddaren från eluttaget.
2

Kontrollera eventuella lösa anslutningar till batteriet. Skotern batteri ska kopplas enligt följande: röd till plus (+) och svart till negativ (-) Addera 3

Byt ut batteriet om det inte kommer att hålla laddningen.. Pride Mobility varnar för att batterier än ett år gamla kan behöva bytas ut.
4

Flytta Jazzy borta från apparater som avger elektromagnetisk energi. Använd inte mobiltelefoner eller privatradio (CB) radio medan du använder din skoter. Rörlighet skotrar är känsligare för EMI, en skoter som rör sig på egen hand eller släpper sina bromsar är inte nödvändigtvis bryts. Om Jazzy flyttar eller släpper sin bromsar, omedelbart stänga av enheten.
5

Justera tippskyddshjulen om enheten lutar framåt medan retardation. Du måste sitta i Jazzy innan du justerar tippskyddshjulen. Pumpa varje drivhjul (pneumatisk endast) till 35 pounds per kvadrattum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120777.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.