Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man gör min Gas Scooter Seat bekvämare

Skapa en mer bekväm plats för din gasdrivna skoter kan vara en enkel process eller en extremt svår, det helt enkelt beror på hur mycket tid, arbete och pengar du är villig att sjunka in i projektet. Processen att hitta en bekväm stol startar när du köper din skoter, men det slutar inte där. Du kan vidta åtgärder efter köp för att maximera din scooter stolens komfort. Saker du behöver
Sprättare
rakblad
Replacement pad
Lim
häftpistol
tyg
Pencil
Sax
Slip-on sittunderlag

Visa fler instruktioner
1

Sök rätt plats innan du köper. Några skotrar kommer med säten som kan anpassa sig till olika höjder, inte bara kan detta skapa en mer bekväm stol, men det kan göra resten av din kropp mer bekväm genom att hjälpa till att skapa rätt inriktning samtidigt på cykeln. Andra skotrar har säten som kan flyttas framåt eller bakåt (längre bort från eller närmare rattstången), återigen skapa korrekt inriktning för dina knän, höfter och rygg.
2

Välj rätt stil på stolen på din gas scooter. Gas scooter platser finns i en mängd storlekar och stilar. Vissa kan se ut nästan som en cykelsadeln, andra kan se ut som en motorcykel säte, andra fortfarande kan se mer ut som en bänk (se bild). Det största problemet med de flesta av dessa platser är att när du gör inköp, kan du inte ändra stilen på plats på skotern. Om stolen inte är bekväm i utställningslokalen, det förmodligen inte kommer att vara bekväm på vägen.
3

Ändra stoppning i din gas scooter sits. Om möjligt, ta din plats först (detta är inte möjligt med alla märken och stilar). Nästa, ta bort klädseln, detta är den klädsel som täcker din scooter säte. Du kan välja att använda en sprättare eller ett rakblad för att koppla bort tyget från sätet. Nu kommer du att kunna få en bra titt på vilken typ av stoppning är på din scooter säte (skum är den mest sannolika kandidaten). Lägg ytterligare ett lager av samma material till skotern säte genom limning det på sittdynan. Kasta bort den gamla stoppningen om den är utsliten och inte längre ger rätt stöd eller tröst.
4

Öka mängden stoppning på din scooter säte. Efter samma instruktioner från steg 3, ta bort sitsen och sittunderlag först. Nästa, ta bort gamla lager av stoppning från sitsen. Om gamla lager av stoppning var tre inches, överväga att ersätta det med ett tjockare skikt av fyra eller fem inches. Tänk på att de flesta typer av stoppning kommer komprimera åtminstone lite över tiden. Limma nya lager av stoppning i sittdynan. Dra klädseln över nya stoppning och fäst den på undersidan av sitsen med en häftpistol. Kom ihåg att öka mängden stoppning på din plats kan göra klädseln för liten, så var beredd att byta ut det också..
5

Använd en annan typ av stoppning i din sittdyna Medan skum är ett alternativ, vissa scooter tillverkare erbjuder också gel säten, mycket som du kan se på en cykel. Gör på samma sätt som beskrivs ovan i steg 3 och 4 för att ta bort den gamla stolen, lock och stoppning, och ersätta dem med en gel sits.
6

Slå tyget i din sittunderlag. Om du hittar en pleather (plast läder) sits obekväm, prova att byta till verkligt läder, eller om du inte gillar känslan av läder, byta till en annan typ av material (anmärkning: Se till att tyget du väljer är tålig och kommer att stå upp till olika väderförhållanden). Ta bort den gamla klädseln följa instruktionerna i steg 3. Använda den gamla luckan som mall, spåra dess form på baksidan av din nya tyg (lämna lite extra utrymme, speciellt om du var tvungen att klippa bort en del av klädseln när du tagit bort det från själva sätet). Klipp ut den nya klädseln från tyget, och fäst den på sittdynan och botten med hjälp av en häftpistol.
7

Installera ett extra sittunderlag som glider på över din befintliga scooter sits. Alternativ som denna är lättare att installera, eftersom de inte kräver några växlingar till själva skotern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120776.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.