Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur du justerar ventiler på moped

Äldre moped modeller kom lager med en förgasare, som kontrollerade hur mycket bränsle den enda kolvmotor emot. Denna förgasaren var öppen för modifiering för ökad prestanda, vilket många ägare valde att göra själva. Med vissa justeringar, kan du byta ut förgasaren ventilerna för att förbättra hastighet, acceleration och prestanda för din moped. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Replacement jet set
Visa fler instruktioner
1

bort förgasaren på din moped genom att skruva loss slangklämman som ansluter den till motorn med hjälp av en skiftnyckel. Förgasaren sitter direkt ovanför motorblocket.
2

Strip förgasaren ner till sina nakna ben. Skruva gasreglaget skruven, ligger på toppen av förgasaren, med en skruvmejsel. Dra ut gasreglaget mekanismen, som ligger inne i förgasaren. Addera 3

Lokalisera den lilla gyllene skruven inne i förgasaren. Denna skruv, kallas jet, fungerar som mopedens "ventil". Skruva ut skruven, och jämför det med din ersättare jet set.
4

Placera en större jet i förgasaren för att öka bränsleflödet till motorn, vilket resulterar i bättre moped prestanda.
5

tillbaka gasreglaget mekanismen, och anslut förgasaren tillbaka till motorn. Ge din moped en provtur för att se hur den nya jet fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120772.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.