Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur att dra en moped med en klass B husbil

För ägare av serie B husbilar, som vanligtvis husbilar byggts inom dimensionerna av en skåpbil, dragande en moped på resor är ett bekvämt sätt att utforska destination områden utan besväret att bogsering en bil eller ta husbil sig till restauranger och andra sevärdheter. Dragande en moped med en klass B husbil uppnås enkelt när du bifogar en cykel rack på fordonet. Saker du behöver
Cykelställ
Moped hauler
Bungee sladdar
Visa fler instruktioner
1

Bifoga din cykel rack på framsidan av din husbil . Detta kommer att ge din moped den bästa chansen att överleva gupp och kurvor på din resa. Men vissa företag gör ett skumt-monterad dumprar som måste bifogas skumt, som ligger på baksidan av din husbil.
2

Skjut mopeden på cykelställ eller dragkrok monterad på dumpern. Använd rackets sladdar eller plasthållare för att hålla mopeden på plats.
3

Strap bungee stubin runt hjulen på mopeden, och ansluta dem till din husbil. Detta extra lager av säkerhet kommer att ge den bästa möjligheten att undvika en olycka under transport din moped.
4

Placera kickstand upp på mopeden, om den har en. Ställ också in mopeden till sitt "park"-inställningen, om den har en. Din moped är nu redo att transporteras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120766.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.