Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur Pimp Out en elektrisk skoter

Du kan ändra din elektrisk skoter på samma sätt som bilen re-design show "Pimp My Ride" från ditt eget hem och på en budget. När du har bytt styret och hjulnav, är det hårt arbete. Du kan installera nya kullager och byggsatser bult i några minuter med en insexnyckel samtidigt grepptejp och dekaler kan tillämpas på ingen tid alls. Genom att följa några enkla steg kan du pimp ut din elektrisk skoter och ge det ett spännande nytt utseende. Saker du behöver
Nya styret och handtag
aluminium hjulnaven
Bearings
Bultsats
tyg
Grip Tape
Stickers
Lights
Visa fler instruktioner
1

Byt din gamla slitna hjulnav med nya nav aluminiumfälg. Detta kommer att ha samma effekt som att lägga legeringar till en bil, och naven finns i olika stilar och färger.
2

Investera i några nya bultar och lager. När du har bytt dina hjul, kommer de befintliga lagren ser gammal och tråkig. Köp nya lager och en ny bultsats för att matcha dina nya hjul.
3

Ändra styret och grepp. Byt ut lager styret för några nya, färgglada styret och ersätta de gamla kast med nya för att matcha. Prova en radikal rött eller mörkt lila färg för att verkligen göra din scooter sticker ut.
4

Ersätt den befintliga materialet i sätet med nytt tyg. Om den ursprungliga klädseln ser matt och sliten, försöka ersätta den med någon läder eller ens fake ormskinn att anpassa det till med din nya design. Du behöver inte ta bort det ursprungliga materialet, helt enkelt sträcka nytt tyg över sitsen och fäst den undertill med häftklamrar eller spraylim
5

Accessorize din scooter.. Anpassa din elektrisk skoter genom att ersätta den vanliga svarta grepptejp med en annorlunda design. Hazard, kamouflage eller rutig grepptejp kommer att lägga till din scooter spännande nytt utseende. Använd klistermärken och lampor utmätningsbara för din skoter. Belysning kan enkelt fästas på ramen på styret med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120764.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.