Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Inaktivera Electric Scooters

Elektriska skotrar är ett mångsidigt transportmedel för äldre, för personer med funktionshinder och även människor som bara inte känner för att promenera. Många elektriska skotrar använda ett slutet batteri blybatterier. Enligt Scooter Catalog, har ett förseglat blybatteri en fördel framför andra batterier eftersom det "inte behöver någon filtrerat vatten som skall tillsättas, kan användas i valfri position och kan användas i närheten av människor och känslig utrustning utan korrosion fara . " Det enklaste sättet att koppla ur någon typ av elektrisk apparat är att helt enkelt ta bort eller inaktivera dess batteri. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Scooter Spionage
1

Vrid skoterns strömbrytaren, annars riskerar du att ge dig själv en elektrisk stötar när manipulering med ledningarna.
2

Lokalisera kraftkälla skoter. På en elektrisk skoter du kommer ofta att ha ett batteri som driver en liten motor. De flesta strömkällor är mot bakdelen av fordonet. Om du arbetar med en elektrisk skoter särskilt för dem med funktionshinder, kan du behöva en skruvmejsel för att ta bort en panel som omsluter batteripolen.
3

Leta makten leads eller anslutande ledningar att foder ström från själva batteriet till motorn eller styrenheten.
4

Koppla loss kablarna som förbinder batteriet till motorn och styrenheten. Vissa skotrar kommer att ha mer än två batterier. Se till att du kopplar kablarna från båda batterierna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120763.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.