Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur att importera från UK Vintage Scooters

Om du vill importera ett motorfordon såsom en skoter till USA från Storbritannien, måste vissa regler uppfyllas av importören. Customs and Border Protection (CBP), Environmental Protection Agency (EPA), ministeriet för jordbruk och Department of Transportation har alla regler som måste följas för att lagligt importera skotern. Särskilda undantag gäller för äldre fordon och sådana som inte är i stånd att köras på väg. Saker du behöver
Scooter Bill dokumentation
Salu Konossement
EPA Form 3520-1
DOT Form HS-7 of duty betalas
Show Mer Instruktioner
1

Samla skotern dokumentationen, såsom Storbritannien registreringsbevis.
2

Välj en metod för transport. En billig form av sjöfarten från Storbritannien till USA är till sjöss. Skotern kommer att behandlas av tullen i hamnen i posten. Få sjöfarten ankomstdagen från bäraren och anordna ett möte med tullen i hamnen för att kontrollera din dokumentation vid ankomsten Addera 3

på skotern.
4

Kontrollera att skotern är gammal nog att vara befriade från vissa import regler. En vintage skoter enligt definitionen i EPA är en som byggdes före 1 januari, 1978. Om skotern är äldre än detta, är efterlevnaden av Clean Air Act utsläppsregler inte nödvändigt. Skotrar med mindre än 49cc cylindervolym är också undantagna från utsläppskraven.

Fil en EPA blankett 3520-1 förklara koden "E" på posten om Scootern är undantagna.
5 < p> Kontrollera om Scootern levereras enligt National Safety Highway Traffic Administration (NHTSA) regler för import som ett motorfordon. Skotrar kan 20 mph eller snabbare betraktas av NHTSA som ett motorfordon och som sådan måste följa Federal Motor Standards Vehicle Safety och förordningarna (FMVSS), såvida inte undantagen.

NHTSA undantar skotrar som är mer än 25 år gammal vid tidpunkten för importen från att behöva följa FMVSS. Younger skotrar måste följa FMVSS genom att ha ett original etikett som fästs på cykeln som tillverkaren anger dess överensstämmelse med dessa regler.

Fyll Form HS-7 för att förklara om din skoter är undantagna eller om nonexempt, att det uppfyller FMVSS normer. Ge detta formulär för amerikanska tullen på posten.
6

betala skatt på 2,4 procent eller ingenting på skoter beroende på priset för cykeln. Om återvänder med skoter från Storbritannien, kan en amerikansk medborgare tillämpa deras tullfria befrielse mot tull som skall betalas på cykeln, vilket var $ 400 och med oktober 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120718.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.