Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Jämförelse av mopeder och skotrar

Mopeder och skotrar erbjuda ett alternativt transportsätt för bilar , cyklar och kollektivtrafik . Även dessa fordon kan likna , har de skillnader som du bör vara medveten om innan du börjar handla för en. Utseende

En moped har utseendet av en motorcykel på många sätt . Dessutom , mopeder har pedaler , vilket underlättar vid transport tills motorn startar . Skotrar har ett liknande utseende till " grenen - raket " motorcyklar. Till skillnad från motorcykeln , dock har skotern en plats för fötterna rakt framför dig . Du sitter på en skoter , i motsats till gränsöverskridande det .
Motorstorlek

Mopeder inte har motorer mer kraftfull än 50 cc . Skotrar , dock varierar i motorstorlekar från en liten 50 cc motor till 850 cc motor på Gilera GP800 scooter . Detta är den mest kraftfulla motorn på marknaden .
Lagligheten

Mopeder inte kräva ytterligare licens . Eftersom dessa fordon inte går fortare än 35 till 40 mph , kan de inte vara juridiskt köras på motorvägar och motorvägar . En scooter kräver emellertid åkaren att hålla en motorcykel licens för varje motor storlek över 50 cm ^. Beroende på motorns storlek , kan skotrar köras på motorvägar och motorvägar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120696.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.