Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Baja Scooter SC50-två Felsökning

Beläget i Tempe, Arizona, producerar Baja Motorsports ett brett spänner av fordon, även motorcyklar, dirtbikes, ATV, UTVs och skotrar. Riding din Baja scooter hjälper dig slå de stigande kostnaderna för bränsle och undvika trafik. Din Baja SC50-2 scooter levereras med en begränsad 90-dagars garanti, vilket täcker omfattande motorförändringar-och frame-släkt frågor på grund av defekter från den tillverkaren. Felsöka din Baja scooter kommer att hjälpa dig att spara pengar i tjänste-avgifter, såväl som tid. Saker Du ska behov
Container för bränsle
Spark plug skiftnyckel
Tändning nyckel
Oblyad bensin
Lint-free RAG
Engine oil
Replacement tändstift CR7HSA (NGK), A7RTC (TORCH), .7 mm till .8 mm
Standard skiftnyckel

Visa Fler Instruktioner
Supply Check Fuel När Engine Inte Kommer att Starta

1

Check för att säkerställa att du har tillräckligt med bränsle i bränsletanken och att den bränslet når förgasaren från den bränsletanken.

2

Se till vissa du har tändningslåset av din scooter i den "Run" positionen.


3

Stäng av motorn, lossa den skruven förgasarens avtappningsskruv undertill den förgasaren, sedan dränera bränslet in i en container. Dra åt skruven förgasarens avtappningsskruv, slå på motorn, och sedan tillåta det att köras under några sekunder. Stäng av motorn, lossa den skruven förgasarens avtappningsskruv en gång igen och ser för att se om den förgasaren innehåller en fullständig försörjning av bränsle. Om den förgasaren gör ha bränsle, kanske du ha ett problem med tändsystemet. Kassera av den avrunna bränslet ordentligt, enligt den olja återvinning center i ditt område, vilket gör vissa du har inga gnistor eller flammor runt.


Check Tändsystem System När Engine Inte Kommer att Starta

4

Ta bort tändstiftet genom att att använda en skiftnyckel gnista plugg. Leta reda på tändstiftet vid huvudet av motorns, under sätet facket. Reattach tändstiftet till tändstiftet bly, vilka sköldar den gnista kontakten från elektriska kortslutningar.

5

Vrid tändningsnyckeln till den "Run" positionen, och flytta sedan motorn stoppa-omkopplaren till den " Kör "positionen.

6

Skjut den grå-färgade," Start "electric-knappen. Du bör se en blå gnista hoppa över gapet av den gnista plug; annars, måste du ta din scooter in i tjänsten center. Aldrig utföra denna test tändstiftet om du bär en pacemaker eller ha en hjärta medicinskt tillstånd.


Flödet blockerats Engine

7

Kontrollera för att göra vissa du har tillräckligt med bränsle i bränslet tank.

8

Ta bort tändstiftet och torka det rent om nödvändigt, med hjälp ludd-fria trasor och beläggning de tändstiftets gängor lätt med motorolja. Byt tändstiftet om du behöver till med en CR7HSA (NGK), A7RTC (TORCH) tändstiftet med en gap av .7 mm till .8 mm eller .028 inches till ,032 inches.

9

Check den tomgång hastigheten på din Baja scooter. Du bör se en tomgång hastighet av från 1400 till 1600 varv per minut RPM (). Justera tomgång hastigheten om nödvändigt genom att värma upp motorn, sedan stänga av motorn off. Ta bort batteriet från undersidan av sätet, och ta sedan bort fyra muttrar och bultar som använder en skiftnyckel för att ta bort det sätets lagringsutrymme området. Hitta den tomgång justeringen skruven på förgasaren, och sedan vrid skruven medsols för att öka den tomgång eller moturs för att minska tomgång. Justering av tomgång alltför höga kan orsaka en olycka som din scooter lanserar framåt efter att ha start av motorn.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120629.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.