Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur fixar jag en moped ?

Mopeder är motordrivna cyklar som också har pedaler , vilket gör att ryttaren möjlighet att trampa eller inte . Fastställande en trasig moped varierar i svårighetsgrad beroende på problemet och din nivå av mekanisk kunskap . Felsökning

Du behöver ta reda på exakt vad problemet är innan du försöker fixa mopeden . Till exempel , om motorn inte kommer att vända men elektriska instrument och arbetsljus , verk batteri , men motorn kan ha problem .
Köpa delar

när du handlar för reservdelar , försök att hitta något för just din moped märke och modell i stället för en allmän del för att säkerställa bästa kompatibilitet . Spara alla kvitton i fall den del du köper inte fungerar . Om du inte kan hitta något lokalt , många webbplatser säljer moped delar och tillbehör ( se Resurser ) .
Reperatör

Ett vanligt problem med motordrivna fordon är motorhaveri . Moped motorer behöver tre viktiga saker att arbeta , kompression , bränsle och gnista . Kontrollera tändstiftet , bränsleledningen och nivå , och förgasaren . En smutsig förgasare är en oundviklig fråga som uppstår med tiden , vilket gör det ganska vanligt , varnar Moped Army .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120590.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.