Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man mäter den Gaswire för en Scooter

En skoter har en gasvajer som fungerar som gaspedalen länkning i ett fordon. När du vrider på gashandtaget mot dig det skärper inre metalldelen av gasvajern och drar förgasaren öppen för att tillåta ytterligare bränsle till motorn. Vrida gashandtaget ifrån dig lossar kabeln och minskar gasflödet. Stretching en gasvajer och avkopplande det under flera år kommer att få den att gå sönder eller spricka. Noggranna mätningar av den gamla kabeln säkerställa korrekt reservdel. Saker du behöver
skruvmejsel
Tänger
Avbitare
Visa fler instruktioner
1

Lossa och ta bort de två små skruvarna på övre framsidan av strålkastare med en skruvmejsel. Ta bort den lilla skruven under strålkastaren headsetet i moturs riktning.
2

Dra toppen av headsetet upp och av skotern. Ta tag i sele hastighetsmätare ledningar med ena handen och dra bort den från headsetet. Skruva loss resterande kopplingen till hastighetsmätaren med ett par moturs tänger. Placera toppen av headsetet åt sidan.
3

Dra den vänstra sidopanelen upp och av skotern. Gasvajern är nu synliga på förgasaren. Skär den inre metall kabel som ska sättas i svarta skyddshöljet nära förgasaren med avbitare. Ta tag i snitt kabeln med en tång och dra ut den.
4

Placera gasvajern på en plan yta. Mät längden från spets till spets med ett måttband. Mät metalldelarna på skotern headset slut och förgasaren slut. Subtrahera mätningarna metall anslutning från gasvajern mätningen för att beställa en ny intern kabel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120588.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.