Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Ta bort mögel i en RV Fack

Luftburna mögelsporer som bosätter sig i varma, fuktiga platser orsakar mögel som kan vara en ihållande besvär i en RV. Vissa villkor såsom smutsiga ytor, ihärdigt våtutrymmen och områden belagda med matlagning rester innehåller näringsämnen som kan uppmuntra dessa mögelsporer att blomma. Mögel är en tunn, svart eller vit beläggning som kan skada materialet som den växer, förstöra tyg tillverkat av naturmaterial och utgör en hälsorisk. Stängda områden med liten eller ingen omsättning eller solljus, t.ex. de som finns i husvagnar, är gynnsamma miljöer för mögeltillväxt. Ta bort mögel och skyddar ytorna med vanliga kemikalier och tekniker. Saker du behöver
Space värmare
Elektrisk fläkt
Vispa kvast eller pensel
Gummihandskar
Bucket
tvätt soda eller trinatriumfosfat
Vatten
Sponge
mattan schampo
Paint skrapa
Mögel-resistent färg
Denaturerat eller tvättsprit
Visa fler instruktioner
1

Värm RV med ett utrymme aggregat och cirkulera luft med hjälp av en elektrisk fläkt för att avlägsna fukt från ytorna som påverkas av mögel.
2

bort draperier, mattor och andra komponenter som kan tas ut ur RV. Placera dem utanför och borsta de artiklar av ordentligt med en visp kvast eller pensel. Borsta inte föremålen inuti RV eller du kommer att sprida sporerna. Addera 3

Ta på gummihandskar. I en hink, blanda 8 till 10 matskedar tvätt soda eller trinatriumfosfat med en liter vatten. Scrub alla hårda ytor med hjälp av en svamp och rengöringslösningen. Skölj svampen ut ofta med rent vatten.
4

Rengör mattor med en kvalitet mattan schampo. Följ schampo tillverkarens rekommendationer. Låt mattan torka helt innan du stänger RV för förvaring.
5

Leta några målade områden där mögel har vuxit under färgen. Mögel under lager av färg kommer att missfärga pigment och ger ytan en ojämn textur. Ta bort färgen, använda en färg skrapa och skrubba det med en svamp och rengöringslösning. Torka ytan ordentligt och måla det, med hjälp av mögel-resistent färg.
6

Blanda 1 kopp denaturerad eller tvättsprit med 1 kopp vatten. Fukta en svamp och skrubba alla drabbade klädsel för att ta bort och dödar mögel. Inte mätta stoppning i klädseln. Torka ordentligt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117340.html

Previous:
Next: No

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.