Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Rengöring Trailer-Mounted Hydraulisk Windows

När din släpvagn monterade hydrauliska fönster blir smutsiga, rengör dem kan utgöra en utmaning eftersom de är svåra att nå. Fönstren är upp så högt att tvättning av smuts och fett från utsidan av fönstret är en stor börda. Även insidan av fönstret är lätt att nå - bara klättra inne i trailern - du kommer att behöva för att utarbeta ett medel för att hålla den yttre windows så att din släpvagn med optimal synlighet. Saker du behöver
Ladder
Bucket
Fönster Vatten
rengöringsmedel
2 trasor Flighter Long mopp
Vattenslang
Spraymunstycke
Utdragbar fönsterskrapa

Visa fler instruktioner
Ladder Metod
1

Inrätta en stege bredvid vagnen monterade hydraulisk fönster.
2

Förbered ett fönster skölj genom blandning av vatten och ett fönster rengöringsmedel i en hink. Använd en del vatten till en del rengöringsmedel.
3

Dip en ren trasa i hinken för att få det blött. Steg upp för stegen med trasan i handen och torka av utsidan av släpet-monterade fönster. Torka fönstret med torr, ren trasa, som du bör ha i fickan eller på ett verktyg bälte.
4

Steg ner för stegen och flytta det till nästa fönster.


Mopping Metod
5

Doppa en lång mopp i hinken med vatten och tvål. Pressa ut överflödigt vatten.
6

Lyft moppen i luften så att den når vagnen-monterade fönster. Flytta moppen fram och tillbaka för att skrubba fönstret.
7

Anslut ett munstycke till en vattenslang och anslut vattenslangen till en vattenledning eller pip. Sikta slangen vid fönstret och stänkvatten vid fönstret att tvätta bort tvål rester från mopp.
Sugskrapa Metod
8

Förbered en utdragbar gummiskrapa, som är liknar en mopp men är gjord av en svamp eller skumliknande material som kan göras längre eller kortare längs basen. Ställ in längden på skrapans bas för att nå höjden av fönstren.
9

Dip skrapan i hinken med vatten och tvål. Pressa ut överflödigt över hinken genom att trycka ned spaken på skrapans basen.
10

Lyft skrapans overhead och tryck på skum eller svamp delen mot fönstret. Flytta skrapan fram och tillbaka för att skrubba och tvätta fönster.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117339.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.