Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Lägga till en frånluftsfläkt för en Teardrop Trailer

Teardrop trailers är små släp som består av ett litet sovrum och ett litet förråd. Lagringsutrymmet förvandlas ofta till en yttre kök du kan använda när du bor på en campingplats. Eftersom en Teardrop trailer är helt inneslutet, kan det vara farligt att använda en luftkonditionering utan ordentlig ventilation. Det kan också bli täppt inne i trailern utan luftcirkulation. Därför är det fördelaktigt att installera en frånluftsfläkt in i den inre kammaren för att åstadkomma god luftcirkulation. Saker du behöver
Crowbar eller skruvmejsel
Saw
Wires
Drill
anslagstavlor
Nails
Hammer
Caulk
Visa fler instruktioner

en

Ta bort den yttre ytan av trailern på taket. Denna yta består av plywood och kan tas bort försiktigt med en kofot eller skruvmejsel.
2

Skär ett hål i taket på din teardrop trailer, precis tillräckligt stor för att passa frånluftsfläkt. Hålet måste gå igenom det inre taket samt exteriör plywood täcker.
3

Kör ledningar för frånluftsfläkten från fläkten, över toppen av vagnen strax nedanför utsidan yta, och in i släpet för att ansluta den till säkringsboxen. Du kan behöva borra ett litet hål i det inre av trailern att köra kabeln till säkringsboxen eller genom tvärbalkarna mellan interiör och exteriör taket.
4

Placera fläkten i sin hål. Du kan behöva att spika några extra stöd balkar runt fläkten att hålla den på plats.
5

Surround kanterna av frånluftsfläkt med täta för att täta ut elementen.
6

Byt yttre plywood över taket av släpfordonet. Fäst den på plats igen med hammare och spik.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117336.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.