Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Riktningar att byta tyget på en inhemsk RV Markis

En bra rekreation fordon (RV) markis ger skugga från solen och regnet. Det är bara en tidsfråga innan tyget på RV markis behöver bytas. Lyckligtvis är det relativt lätt att byta den gamla tyget på en RV markis med en förbättrad, ny textilklädsel. Trots att jobbet kan utföras ensam, det är rekommenderat att ha någon som hjälper till med att dra och hålla tyget medan den fortfarande är ansluten till den fjäderbelastade markis. Saker du behöver
spårskruvmejsel
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

monter på ena änden av rullen röret, och har någon monter på den andra änden. Tillsammans drar markisduken helt ur rullgardinsröret.
2

Instruera någon att hålla förtältet tyget på plats. Placera en skruvmejsel genom hålet i huvudaxeln till stift förtältet rullgardinsröret på plats.
3

Ta bort alla skruvar som håller det gamla tyget till förtältet järnväg. Dra tyget utanför markis skenan och kanalen på rullgardinsröret. Släng tyget på ett säkert sätt.
4

Vidga öppningen på förtältet järnväg med ett par nål-tång, om det behövs. Fila ner eventuella vassa kanter på förtältet järnväg och kanal på rullgardinsröret.
5

Fäst nytt tyg till förtältet järnväg. Mata tyget i rullen röret samtidigt hålla tyget så rak som möjligt.
6

Avlägsna spårskruvmejsel från hålet i huvudaxeln, och försiktigt linda nytt tyg i rullgardinsröret. Sätt i en skruv på vardera änden av förtältet järnväg för att säkra markisduken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117332.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.