Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man reparerar en Camper Läckage på framsidan Glasfiber

Incorporated i husbilar och husvagnar, är glasfiber en mjukgjord polymer förstärkt med glasfiber. På grund av en lätt sammansättning, glasfiber husbil skal är känsliga för skador från väg skräp och överhängande trädgrenar när terrängkörning eller manövrering via campingplatser. När det yttre har äventyrats, måste en husbil glasfiberskal repareras så snart som möjligt för att förhindra att vatten läcker in och skadar sommarlägret ram. Saker du behöver
Jigsaw
Drill slipskiva
Nylon screening
Maskeringstejp märkpenna
Sax
glasfiberharts med härdare
150-grit sandpapper diskar
ren trasa
220-grit sandpapper diskar
Paint
Visa fler instruktioner
1

Skär bort eventuella ojämna kanter runt det skadade området med en sticksåg och ett blad betyget för glasfiber. Fjäder inre kanter om urtagningen området, med en 150-grit sandpapper fäst vid en slipskiva och borr, så att kanterna om urtagningen lutning nedåt mot mitten av hålet.
2

Säkert en bit nylon screening över hålet med maskeringstejp. Drag en linje över toppen av genomgången med en märkpenna, runt de inre kanterna i hålet, vilket skapar ett mönster på skärmen matcha dimensionerna hos hålet. Klipp ut mönstret på screening med en sax.
3

Blanda en liten mängd av glasfiber harts och härdare, enligt tillverkarens anvisningar. Applicera Beredda hartser till de befjädrade kanter glasfiber med spridaren levereras med harts. Placera den förberedda skärmen över hålet, arbeta på kanterna av skärmen på hartset. Låt massan härda enligt tillverkarens instruktioner.
4

Blanda en kvantitet av harts tillräckligt stor för att fylla kaviteten över skärmen. Försiktigt spackel hartset över skärmen med spridaren. Låt massan härda.
5

Slipa ytan av plåstret med slipskiva och 150-slippapper. Torka det slipade området rena med en torr trasa.
6

Blanda en liten del av harts och fylla i eventuella brister i lappade området. Sand plåstret med slipskiva och 220-slippapper, blanda kanterna på det reparerade området jämn och slät med den omgivande ytan.
7

Prime och måla lappat området för att matcha den ursprungliga färgen. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117331.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.