Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

DIY Camper vattenfilter

Bestämma en vattenförsörjning säkerhet är en gemensam angelägenhet när du reser, även vattenkällor anses drickbart kan vara av misstänkt kvalitet. Medan många bostäder är utrustade med system vattenfiltrering, får campare ger aldrig en tanke att filtrera deras RV vattenförsörjning vid fyllning tankar på campingplatser och bensinstationer. För att eliminera patogener, liksom dåliga mineraler provsmakning, från ditt dricksvatten medan hemifrån, installera ett filter kvalitet vatten i din husbil innan din nästa resa. Saker du behöver
In-line vattenfilter
Skruvmejsel
Brukskniv
Bågfil
Medium sandpapper
Duk
Wrench
Visa fler instruktioner

1

Lokalisera en ur vägen plats i ett skåp eller förråd mellan sötvatten tank och den första korsningen i vattenlinjen.
2

Montera en hela huset typ vattenfilter i ett bra läge -. på sommarlägret väggen eller ramen, inuti skåpet eller lagring i anslutning till vattenlinjen
3

Fäst filterhållaren med de medföljande fästskruvarna och en skruvmejsel. Sätt i vattnet filterpatronen i filterhuset och skruva på filtret bostäder cap. Orient filtret så att sidan av filtret märkt "I" eller "inlopp" är riktat mot vattentanken.
4

Skär vattenlinjen, som leder från färskvattentank, vid den punkt där vattenlinjen är närmast monterade filtret. Skär en PVC vattenlinjen med en mattkniv eller en kopparledning med en bågfil. Rena skägg från de avskurna ändarna av vattenlinjen med en bit sandpapper och torka linjerna rena med en trasa.
5

Installera komprimering nötter och ringar, medföljer filtret, på vattenlinjen. Skjut en kompressionsmutter, med gängorna som vetter mot filtret, över varje ände av vattenlinjen. Placera en kompressionsring över varje ände av vattenlinjerna, skjuta ringar inuti gängorna av kompressionen muttrarna.
6

Skruv kompressionsmuttern monterad till vattenlinjen som kommer från sötvatten tanken till inloppssida filtret. Skruva muttern på den andra sektionen i vattenlinjen till den motsatta, eller utlopp, sidan av filtret. Skruva komprimering muttrarna på filtret tills båda muttrarna är åtdragna och därefter passa anslutningarna nedåt med en skiftnyckel.
7

Slå på vatten vid en diskbänk och Kontrollera filtret inredning för läckor. Dra åt anslutningarna ytterligare med nyckeln, om det behövs.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117330.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.