Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man håller värmen i ditt Camper

När många människor tänker på camping, de tänker på varmt väder och friluftsliv, men vissa människor också läger under de kallare vintermånaderna. De flesta av de människor som lägret i kallare campare väder användning med värmare. Även dessa värmare klarar av att värma upp det inre av husbil, är campare ibland dåligt isolerade och den varma luften lätt flyr. För att hålla din husbil varm utan att ständigt köra värmaren och slösa propan, kan du väderbeständig din släpvagn bättre. Saker du behöver
värmekrympande plast
dubbelhäftande tejp
Hårtork
elpatron
Väder-proofing remsor
Visa fler instruktioner

1

Surround fönstren med dubbelhäftande tejp. Säkert Krympbar plast över fönstret. Använd en hårtork för att krympa plasten tills den är spänd och har inga rynkor.
2

Håll ventilerna stängda så ofta som möjligt. Öppna ventilerna när du lagar mat eller ta en dusch för att eliminera kondens, men hålla ventilerna stängda vid alla andra tillfällen. Om du inte ska använda ventilerna alls, försegla kanterna med tejp.
3

Kör en fristående elektrisk värmare istället för värmare som är inbyggd i husbil. Elektriska värmare använder mindre energi och ger en torrare värme.
4

Leta någon utanför områden av husbil som öppnar på insidan. Till exempel vissa campare har förvaringsfack som öppnar både på utsidan och insidan. Installera väder-proofing remsor vid dessa öppningar och dörren för att täta dem mer fullständigt mot kylan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117328.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.