Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur du ansluter en RV Portable Avloppsvatten Tank

Medan många campingplatser erbjuder fullständig anslutning, som omfattar avlopp uppkopplingar höger vid din sida, vissa campingplatser är mer primitiva och har bara en dump station. Även de campingplatser med fullständig anslutning tillgängliga erbjuder vissa webbplatser utan uppkopplingar på en lägre hyra. Men RV avlopp tankar håller endast en begränsad mängd. Därför, om du vistas under en längre period, kommer du antagligen behöva tömma tanken vid något tillfälle. Utan på plats uppkopplingar, måste du antingen flytta din RV till soptippen station, eller använda en bärbar avlopp tank. Instruktioner
Anslut till RV
1

Ta bort locken från UN-tanken och RV dumpa utlopp.
2

Fäst ena änden av avloppet slangen till UN-tanken och den andra änden till RV dumpa utlopp. Vrid änden på vardera utloppet för att fästa slangen på plats.
3

Lossa ventilen för att tömma RV tankarna till den bärbara avlopp tank.
4 < p> Övervaka tanken så att du vet när det är fullt. Stäng RV ventilen precis innan tanken är full.
5

Lossa avloppet slangen från RV först och lyft upp det så att innehållet i slangen för att tömma in i tanken. När slangen är tom, ta bort den från den bärbara avloppsvatten tanken och locket både RV utlopp och avlopp tank.
Anslut till Dump Station | Boka 6

Ta bort täcka över dumpa station och plats ena änden av din avlopp slang i hålet.
7

Ta av locket från den bärbara avloppsvatten tanken och fästa slangen till tanken genom att vrida infästningsstycket på utloppet på tanken.
8

Dra upp på den bortre änden av den bärbara avloppsvatten tanken att styra avfallet genom slangen och in dumpa stationen hålet. Nivå avlopp tanken när den är helt tömd.
9

Ta bort slangen från avloppsvattnet tanken först och håll upp det så att eventuell överflödig avfall för att köra ut ur slangen i dumpa station. Ta bort slangen från dumpa stationen senast och sätt på locket på både tanken och dumpa station.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117326.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.