Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man ska bekämpa Kondens i din RV

Mest fritidsfordon, eller husvagnar, är avsedda att användas för kortare perioder under värmare månader för resenärer. Men vissa människor använder sin husbil oftare och ibland slår läger på en plats där vädret är kallt. Eftersom en RV är främst byggd för varmare väder, windows och ventiler inte tänkt att hålla kylan. Därför har kondens en tendens att bygga upp när du använder din RV under vintermånaderna. Det är bäst att minska mängden kondens som uppstår för att bevara din RV från skador. Saker du behöver
värmekrympande plast
dubbelhäftande tejp
Hårtork
Elvärmare
Portable avfuktare
polyetenark
Visa fler instruktioner

1

Skapa ett extra skyddslager över enstaka spröjsade fönster i din RV. Använd dubbelhäftande tejp runt omkretsen av varje fönster. Ta bort papperet från baksidan av tejpen och fäst en bit Krympbar plast till bandet. Tryck ordentligt för att säkerställa en tät förslutning. Använd hårtork för att krympa plasten så att den passar i fönstret med några rynkor eller lösa fläckar i plasten.
2

Knäck takventiler i din RV medan du slutföra dagliga uppgifter som vanligtvis skapar fukt, t.ex. som matlagning, duschning, diska eller sög golvet. Låta frisk luft i RV hjälper till att avleda fukt i luften och minska kondens.
3

Använd elektriska värmare i din RV i stället för Gasolvärmare för att minska fukten tas i luften genom att bränna propan. Elektriska värmare minska mängden propan du använder i allmänhet, och även minska vattenånga släpps ut i luften.
4

köpa en bärbar avfuktare för användning i din RV för att extrahera fukt från luften . En avfuktare kan ta upp mycket utrymme i en husbil, så om du har en mindre, kan det inte vara ett praktiskt alternativ.
5

Öppna ett fönster något om du inte använder plast över fönstren. Detta gör att fukt-rika luft i RV på att utbyta med torrare luften utanför. Detta är ett bra alternativ om du har en massa människor i din RV.
6

Undvik overpacking dina förvaringsutrymmen och öppna skåp och garderober så att luften kan cirkulera i hela din släpvagn. Detta undviker häftiga fläckar som kan bidra till din kondens problemet inom RV.
7

Park din RV på en fast yta, om möjligt. En solid yta håller inte fukt och kommer inte att bidra till problemet. Om du måste parkera på gräs, smuts eller grus, placera en polyetenark under din trailer innan du parkerar att täta ut fukt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117321.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.