Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Så här ändrar en Stationär loftsäng i ett Toy Hauler

Toy dumper fritidsfordon som används för att transportera smuts cyklar, ATV eller golfbilar till campingplatser med dig, kan vara antingen camparen släp eller husbil. Medan de har praktiskt taget varje rekreationsområden en husbil kunde vill, kanske du vill förbättra komforten i själva sängen du ska sova på. De stationära loftsängar i leksak dumprar använder oftast en relativt tunn madrass utspridda på en hård yta för att fungera som en sovande arrangemang. Efter ett par dagar med att sova på vad som utgör en glorifierad tröstare, kommer din rygg sannolikt att skrika efter ett hotellrum. Saker du behöver
Luftmadrass
Luftpump
Gardinstång
Gardinstång ankare
mörkläggningsgardin
Elektrisk fläkt
Dubbelsidig tejp
Visa fler instruktioner
1

Installera en luftmadrass under stationära loft säng madrass som ger extra komfort när du sover på sidan. Eftersom utrymmet kan vara begränsat beroende på modell leksak dumprar du äger, välj en luftmadrass som du kan blåsa bara så mycket som du behöver. Även ett halvt uppblåst luftmadrass kan ge en extra 3 till 4 inches av kudden.
2

Installera ett privatliv gardin över öppningen till loftsäng. Gör detta med ett par fästen gardin hängare fästa i väggen som omger loftsäng, en gardinstång och en mörkläggningsgardin. Detta kommer att ge dig en mörk plats där du kan koppla av och ta sig en tupplur, även mitt på dagen. Interiören i Toy dumper trailers är bara speciellt mörkt på natten. Denna modifiering av loftsäng också kan vara en oas för migrän, för vilka dagsljuset fungerar som en migrän trigger.
3

Installera en liten elektrisk fläkt i det övre hörnet av stationära loft säng. Även med luftkonditionering i leksaken dumprar, kan en loftsäng bli en kvävande plats, särskilt med tanke på ventilationskanaler vanligtvis placerad för att rikta luften bort från sängarna själva. De flesta små stationära fans av den typ du vill använda är batteridrivna. Använd dubbelhäftande tejp för att fästa fläkten på väggen ovanför sängen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117320.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.