Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man byter RV Skylight Pictures

Vissa RV takfönster innehålla bilder av moln eller andra naturliga element som filtrerar ljuset som kommer genom takfönstret. Dessa bilder är i allmänhet inbäddade i takfönstret täcker själva. Om du vill byta ut bilden i din RV takfönster, måste du byta hela takfönster locket. Du kan välja ett takfönster lock med en annan bild, eller så kan du välja en utan en bild som helt enkelt filtrerar ljuset med ett halvgenomskinligt finish. Saker du behöver
ersätter takfönstret täcker
SPACKEL
Skruvmejsel
Drill
Caulk
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna fogtätning runt takfönstret locket på utsidan av RV genom att skrapa den med en liten spackelspade. Fortsätt att ta bort kakel tills du kan komma åt den blinkande och skruvar undertill.
2

Ta bort skruvarna på utsidan av takfönster med en skruvmejsel, och sedan ta bort alla skruvar på insidan om det behövs. Vissa modeller har några inre skruvar.
3

Lyft och ta bort skylight locket från utsidan och ställ den åt sidan.
4

Placera den nya takfönster locket på samma riktning som originalet. Fäst blinkande om den inte redan är ansluten, genom att snäppa den på plats.
5

Sätt i skruvarna som följde med takfönster lock i skruvhålen och använd en skruvmejsel eller borrmaskin med en skruvmejsel bit att dra dem på plats.
6

Applicera ett skikt av täta runt sömmarna av takfönster locket för att skydda mot vatten och fukt. Täta över topparna på skruvarna samt att hålla dem från rost. Konsultera etiketten för korrekt torktiden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117318.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.